Träningslägenheter

Vi erbjuder boende i träningslägenhet med stöd av kvalificerad kontaktperson. Våra kontaktpersoner kan även arbeta tillsammans med dig som har annat boende. Insatsen ges på uppdrag av socialtjänsten eller Kriminalvården.

Verksamheten vänder sig till unga och vuxna som har behov av boende och socialt stöd för att bygga ett självständigt liv. Vi arbetar främst tillsammans med personer som har erfarenhet av missbruk och/eller kriminalitet och personer utsatta för hot och våld, samt med ensamkommande ungdomar. Läs mer om oss genom att klicka dig vidare i menyn.Foto: Skyddsvärnet. Personal på Träningslägenheter.

Tyck till!

Om du har synpunkter, idéer och/eller klagomål på vår verksamhet vill vi gärna få reda på dem. Det är ett sätt för oss att utveckla verksamheten och bli bättre på det vi gör. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att vi gör vårt bästa för dig. Därför är det viktigt att vi får reda på när vi inte kan leva upp till förväntningarna. Vi tar tillvara på dina idéer/synpunkter och återkommer till dig så fort som möjligt.

Till enkät

Vill du komma i kontakt med Träningslägenheter?

Kontakta oss