img

Podcast: Idéburen välfärd

Den idéburna sektorn är viktig för samhällsutvecklingen och demokratin. I denna podcast möter vi olika personer som kan ge dig nya perspektiv och kunskap om samhället. Podcasten produceras av Skyddsvärnet – anno 1910.

Lyssna

Idéburen välfärd kommer ut med ett nytt avsnitt varje måndag. Du hittar enkelt alla avsnitt här. Du kan även lyssna på podden genom att söka på Idéburen välfärd på plattformar som Spotify och Apple Podcaster eller ta del av avsnitten direkt här nedanför.

sprida kunskap

Den idéburna sektorn får saker att hända och drivs av större faktorer än vinst. Trots att idéburna organisationer är livsviktiga för utsatta grupper i samhället, utgör den idéburna sektorn en väldigt liten del av välfärden i Sverige. Denna podcast syftar till att lyfta samhällsutmaningar samt sprida kunskap om idéburen sektor. Vi pratar med personer från olika idéburna organisationer men även med nyckelpersoner som tjänstemän och politiker från offentlig sektor. I podcasten gästas vi även av privatpersoner som delar med sig av sina berättelser och erfarenheter inom aktuella frågor.

  • Vad kan den idéburna sektorn bidra med?
  • Hur kan vi samverka med offentlig och privat sektor i olika utmaningar och tillsammans skapa ett bättre samhälle?

Lyssna