Björka Stödboende

Björka stödboende är ett tryggt individuellt drogfritt boende för män och kvinnor från 18 år och uppåt med en psykosocial problematik och/eller med erfarenhet av missbruk och kriminalitet. Just nu har vi lediga platser.

Våra två boenden har personal dygnet runt och kan erbjuda en kombination av kvalificerat stöd och tilläggstjänster som arbetsträning, återfallsprevention med leg psykolog, psykologsamtal med leg psykolog och fritidsverksamhet.

Vi är ett drogfritt stödboende men tar emot klienter positiva på THC, förutsatt att värdena är nedåtgående. Vi tar nedåtgående värden enligt rekommenderad intervall.

Arbetsträning kan erbjudas via arbetsintegrerande sociala företag och daglig sysselsättning via Öppenvården. Våra boenden ligger i Bromma respektive Hässelby, i lugna områden med natursköna omgivningar och med närhet till kommunala färdmedel för att kunna ta sig till innerstaden.

Björka anlitas av socialtjänsten och Kriminalvården. Just nu har vi lediga platser. Kontakta oss för mer information och platsförfrågan.

Björka Bromma

Björka Hässelby

Poddavsnitt om stödboende – ”Det kollektiva stödet”.

Tyck till!

Om du har synpunkter, idéer och/eller klagomål på vår verksamhet vill vi gärna få reda på dem. Det är ett sätt för oss att utveckla verksamheten och bli bättre på det vi gör. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att vi gör vårt bästa för dig. Därför är det viktigt att vi får reda på när vi inte kan leva upp till förväntningarna. Vi tar tillvara på dina idéer/synpunkter och återkommer till dig så fort som möjligt.

Till enkät

För information & platsförfrågan

Kontakta oss