Skyddsvärnet – GDPR

Den 25 maj 2018 började den nya dataskyddsförordningen/GDPR (General Data Protection Regulation) att gälla i hela EU och skyddet för dina personuppgifter har stärkts. Skyddsvärnet behandlar din data på flera lagliga grunder, beroende på i vilket sammanhang vi får del av den. Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor kring hur vi behandlar dina personuppgifter.

  • Hemsidan ägs och administreras av Skyddsvärnet – anno 1910, med organisationsnummer 802003-0832. Vår besöksadress är: Drakenbergsgatan 22,117 28 Stockholm och postadress är: Hornsgatan 123, 117 28 Stockholm.
  • Skyddsvärnet är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.
  • Skyddsvärnet behandlar din data på flera lagliga grunder, beroende på i vilket sammanhang vi får del av den.
  • Du kan surfa runt på stora delar av Skyddsvärnets webbplats utan att lämna personuppgifter till oss. Vissa tjänster på webbplatsen förutsätter dock att du lämnar vissa uppgifter om dig själv, t.ex. om du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev, bli medlem eller anmäla dig till ett seminarium.
  • Om du har några som helst frågor eller funderingar gällande hur vi behandlar dina personuppgifter, var vänlig kontakta oss på kansliet@skyddsvarnet.se.