Skyddsvärnet Secondhand i Nynäshamn nyinvigs

Skyddsvärnets arbetsintegrerande sociala företag, Skyddsvärnet Secondhand, har flyttat till ny adress. På lördag den 28 september är det dags för nyinvigning i den nya, mer tillgängliga lokalen. Marita, samordnare, hoppas på att många nynäshamnsbor vill komma och fira.

Skyddsvärnet Secondhand (tidigare Gotthems Secondhand) har flyttat till Industrivägen 8C i Nynäshamn, precis bakom Ica Maxi. Den nya lokalen är mer tillgänglig än den förra på många sätt, menar Marita som arbetar som samordnare på Skyddsvärnet Secondhand.

– Vi har längtat efter att flytta till en mer tillgänglig lokal och här på Industrivägen har vi en rymlig, öppen yta på bottenplan, med stora fönster som för in mycket ljus. Den ligger också väldigt bra till när du åker kollektivt eller promenerar, säger Marita.

På Skyddsvärnet Secondhand arbetstränar deltagare som står långt ifrån arbetsmarknaden med målet att utvecklas och hitta ett arbete. Marita berättar att deltagare och personal har gjort sitt bästa för att göra flytten till den nya adressen så smidig som möjligt.

– Vi är så glada över att vara på plats och ser fram emot nyinvigningen. Dörrarna öppnas klockan 11.00 och vi håller öppet till 15.00. Under dagen kommer vi att ha extra bra priser. Det kommer även att bjudas på underhållning med musiker samt bjudas på tilltugg, säger Marita.

Välkommen på invigning den 28 september mellan kl.11.00-15.00 på Industrivägen 8C i Nynäshamn.

OBS! Under invigningen och för en kort tid framöver kommer Skyddsvärnet Secondhand att ha en provisorisk entré. Det betyder att besökare behöver gå runt huset och gå in via en dörr på baksidan. En mer tillgänglig huvudentré kommer att finnas inom kort.

Kommande öppettider
​Måndag: STÄNGT
​Tisdag: 10–17
​Onsdag: 10–17
​Torsdag 10–18
​Fredag: 10–15.30
​Lördag: 11–15
​Söndag: STÄNGT.

Adress
​Industrivägen 8C i Nynäshamn Marita, samordnare/handledare och Anneli, handledare på Skyddsvärnet Secondhand