Nytryck av bok om bemötandet av ensamkommande

Tidigare i somras släppte Skyddsvärnet Möt mig där jag är – En bok om bemötandet av ensamkommande ungdomar. Boken, som kommit att bli mycket efterfrågad, framkom genom Skyddsvärnets avslutade projekt – Prata med oss, inte om oss. Projektet som startades i syfte att stärka gemenskapen och ta vara på ensamkommandes ungdomars erfarenheter, styrka och vilja att snabbt etablera sig i det svenska samhället, finansierades av Arvsfonden. På grund av den rykande åtgången av boken gör Skyddsvärnet nu ett nytryck.

Möt mig där jag är, som är skriven av Isabella Canow, projektledare, har under sommaren gått att beställas i tryckt exemplar helt kostnadsfritt från Skyddsvärnet. Vi kan nu meddela att det stora lagret är slut, vilket är mycket roligt då boken innehåller viktiga budskap.

På grund av den stora efterfrågan gör vi ett nytryck. Boken kommer hädan efter att kunna beställas för en mindre summa på 89 kr (kostnad för tryck + frakt). Detta på grund av att vi inte längre har finansiering från Arvsfonden.

Få gratis ex av Möt mig där jag är på frukostseminarium i höst

Senare i höst (datum släpps inom kort) anordnar Skyddsvärnet ett frukostseminarium i centrala Stockholm, där bokens författare, Isabella Canow, kommer att berätta om bokens innehåll och hennes erfarenheter med ensamkommande ungdomar. Håll utkik efter mer information.

Möt mig där jag är vänder sig till myndigheter, organisationer och aktörer som kommer i kontakt med ensamkommande flyktingbarn- och ungdomar. Underlaget bygger på 46 intervjuer mellan 2012-2015. Syftet är att få ett perspektiv om ungdomarnas erfarenheter och upplevelser av bemötandet i Sverige, för att effektivisera insatserna på ett sätt som målgruppen kan tillgodogöra sig.

Beställ Möt mig där jag är (89 kr) genom att mejla dina uppgifter (namn, antal, postadress) till
konferens@skyddsvarnet.se

Läs boken digitalt här