Första seminariet 2019 är släppt

Utanförskap och samtidigt arbetskraftsbrist. Vem ska lösa problemet? På Skyddsvärnets frukostseminarium den 24/1, ”Tänka nytt eller har vi tänkt färdigt?”, kommer Stig-Arne Bäckman, visionär, inspiratör och föreläsare, och pratar om arbetsintegrering och validering av kunskap.

Stig-Arne Bäckman är drivkraft och initiativtagare till Urkraft, ett unikt projekt som under hela 30 år har utbildat och inspirerat tusentals människor. Han har även grundat OCN Sweden som synliggör lärande utanför det formella utbildningssystemet och strävar efter ett samhälle där alla har en roll och kan växa och utvecklas, oavsett förutsättningar. Det har varit en 30 års kamp för att skapa möjligheter för de som inte följer den utstakade vägen.

Stig-Arne har drivit projekt som gett både exempel, erfarenheter och nya spännande lösningar som skapar hopp och nya möjligheter. Bland dessa finns till exempel TalangAkademin, som erbjuder systematiserad praktik i ett brett spektra av sammanhang med bevis för lärande.

”Om vi ständigt har fokus på problem och tillkortakommanden istället för motsatsen har vi glömt det självklara – att sedda bekräftade människor växer. Tänk om det faktiskt är lätt att skapa förändring?”

Missa inte chansen att lära dig mer. Anmäl dig för att säkra en plats.

När: 24 januari klockan 08:00-10:00. Frukost serveras från 08:00, seminariet börjar 08:30.
Var: På Skyddsvärnets stödboende Björka i Bromma. Adress skickas ut vid anmälan.
Kostnad: Gratis
Anmälan till: seminarium@skyddsvarnet.se eller fyll i formuläret här.

Stig-Arne Bäckman, visionär, inspiratör och föreläsare