img

Flera vägar ut i jobb

Dagens samhälle är fyllt med kompetenser från hela världen. På grund av olika anledningar står vi ibland utanför arbetsmarknaden och vad många missar är att det finns flera vägar som leder till jobb, som du har rätt till.

Vi ser till dina egenskaper

Söker du jobb? Det finns många personer utan det traditionella Cv:t som försvinner i rekryteringsprocesser, trots rätt kompetens. Skyddsvärnets verksamhet Non-profit Rekrytering & Bemanning kan vara rätt väg för dig. Vi fokuserar på vad du kan och inte på vad du tidigare gjort.

  • Surfa in på gorskillnad.skyddvarnet.se
  • Klicka på Connect
  • Klicka i Non-profit Rekrytering & Bemanning
  • Fyll i dina uppgifter samt information om dig och dina erfarenheter
  • Vi kontaktar dig

Ut i arbete via arbetsträning & matchning

Arbetsträning med matchning kan vara en möjlighet för dig som har varit utan arbete en längre tid och behöver hjälp att komma ut i arbetslivet. När du arbetstränar får du utveckla eller prova på nya arbetsuppgifter, få färska referenser och intyg samt bredda ditt kontaktnät. Skyddsvärnets arbetsintegrerande sociala företag har arbetsträning inom flera verksamhetsområden, bland annat café- och cateringverksamhet, konferens och försäljning. Arbetsträning sker genom jobb- och utvecklingsgarantin (Arbetsförmedlingen) eller via kommunen (Socialtjänsten). Läs mer

Yrkesförberedande utbildningar

En annan väg till jobb kan vara någon av Skyddsvärnets yrkesförberedande utbildningar, som ger dig dokumenterad kunskap och tar dig närmare det arbete du vill ha. 76 procent av Skyddsvärnets elever har gått ut i arbete efter slutförd utbildning. Kontakta utbildningsansvarig Carina Holm för mer information: carina.holm@skyddsvarnet.se

Fått ut människor i arbete sedan 1910

Skyddsvärnet startades 1910 och är en ideell organisation som arbetar för att bistå människor att nå ökad självständighet. Vi driver socialt utvecklingsarbete och har en lång erfarenhet av att få ut människor i arbete.

I dagens Expressen kan du läsa om vägar ut i jobb via Skyddsvärnet.