Tillbaka

Webinarium: Ung inlåst

År 2018 startades projektet Ung inlåst för att hjälpa frihetsberövade ungdomar att få en större kunskap om vad en vistelse på SiS-ungdomshem innebär, vilka rättigheter man har och vilken typ av hjälp och stöd man kan få samt vilka möjligheter man har. Under webinariet berättar en av projektledarna, Olle Eriksson, om hur arbetet gått hittills. Du får även möjlighet att lyssna på deltagares berättelser och erfarenheter.

Under webinariet presenteras boken som skrivits tillsammans deltagare. Ung inlåst lyfter även den rapport som släpptes i juni om ungdomars berättelser om sexuella övergrepp och trakasserier på statliga ungdomshem.

Ung inlåst svarar även på era frågor om arbetet med frihetsberövade ungdomar. Ställ din fråga i samband med anmälan eller direkt i livesändningen.

När: 1 september 2020. Kl. 09:00-10:00.
Anmälan till: seminarium@skyddsvarnet.se eller via formuläret nedan. Skicka gärna med en fråga som du vill att vi svarar på under webinariet.

Detta hålls på webben och är helt kostnadsfritt. För att delta behöver du en dator och tillgång till internetanslutning. När seminariet närmar sig får du en bekräftelse och en direktlänk till programmet där seminariet sänds. Olle Eriksson och Jonas Klinteberg, projektledare för Ung inlåst.