Tillbaka

Webinarium: Ung inlåst

År 2018 startades projektet Ung inlåst för att hjälpa frihetsberövade ungdomar att få en större kunskap om vad en vistelse på SiS-ungdomshem innebär, vilka rättigheter man har och vilken typ av hjälp och stöd man kan få samt vilka möjligheter man har. Under detta webinarium berättar projektledarna Olle Eriksson och Jonas Klinteberg om hur arbetet har gått hittills.

Under webinariet presenterar projektledarna boken som de skrivit tillsammans deltagare. De lyfter även den rapport som släpptes i juni om ungdomars berättelser om sexuella övergrepp och trakasserier på statliga ungdomshem.

Olle och Jonas svarar även på era frågor om arbetet med frihetsberövade ungdomar. Ställ din fråga i samband med anmälan eller direkt i livesändningen.

När: 1 september 2020. Kl. 09:00-10:00.
Anmälan till: seminarium@skyddsvarnet.se eller via formuläret nedan. Skicka gärna med en fråga som du vill att vi svarar på under webinariet.

Detta hålls på webben och är helt kostnadsfritt. För att delta behöver du en dator och tillgång till internetanslutning. När seminariet närmar sig får du en direktlänk till programmet där seminariet sänds. Olle Eriksson och Jonas Klinteberg, projektledare för Ung inlåst.

Anmälan till seminarium

Fyll i uppgifterna nedan för att göra en anmälan till detta seminarium.
  • Vi behöver ditt godkännande för att kunna ta emot din anmälan och hantera dina uppgifter. Genom att godkänna prenumererar du även på vårt nyhetsblad som kommer en gång i månaden. Du kan enkelt avregistrera dig via en länk i mejlet.