Tillbaka

Webinarium: Ung inlåst – ”Att vara placerad på SiS”

Ung inlåst finns för att hjälpa frihetsberövade ungdomar. Projektledare Olle Eriksson kommer under detta slutwebinarium sammanfatta projektets tre år. Till sin hjälp har han deltagare som kommer berätta om egna erfarenheter av att vara placerade på SIS ungdomshem.

År 2018 startades projekt Ung inlåst för att hjälpa frihetsberövade ungdomar att få en större kunskap om vad en vistelse på SiS-ungdomshem innebär. Under projektets tre år har projektledarna tillsammans med deltagare bland annat tagit fram en handbok som riktar sig till dig som är placerad på ett statligt ungdomshem. Välkommen att delta i detta slutwebinarium där en av projektledarna berättar om arbetet, tillsammans med deltagare som delar med sig av egna erfarenheter.

När: 26 november 2020. Kl. 10.00-11.30
Anmälan till: seminarium@skyddsvarnet.se eller via formuläret nedan. Skicka gärna med en fråga som du vill att vi svarar på under webinariet.

Detta hålls på webben och är helt kostnadsfritt. För att delta behöver du en dator/eller smartphone och tillgång till internetanslutning. När seminariet närmar sig får du en bekräftelse och en direktlänk till programmet där seminariet sänds.