Tillbaka

Webinarium: Hemmasittare och datorspelsberoende

Skyddsvärnet arbetar i samarbete med Sven Rollenhagen, specialist på datorspelsberoende och hemmasittarfrågor. Under webinariet pratar beroendeexperten om utmaningarna som finns kring dessa fenomen och vad vi kan göra åt dem.

Sven Rollenhagen, socionom, har varit inriktad på beroendefrågor under hela sitt yrkesverksamma liv. Han är specialist på datorspelsberoende och hemmasittarfrågor. Under webinariet diskuteras dessa fenomen och vilket stöd som finns.

När: 11 juni. Kl.09.00-10.00
Anmälan till: seminarium@skyddsvarnet.se eller via formuläret nedan. Skicka gärna med en fråga som du vill att vi svarar på under seminariet.

Se webinariet i efterhand här

Seminariet hålls enbart på webben och är helt kostnadsfritt. Du behöver en dator och tillgång till internetanslutning – när du har anmält dig får du en direktlänk till programmet där seminariet sänds. 

Anmälan till seminarium

Fyll i uppgifterna nedan för att göra en anmälan till detta seminarium.

  • Vi behöver ditt godkännande för att kunna ta emot din anmälan och hantera dina uppgifter. Genom att godkänna prenumererar du även på vårt nyhetsblad som kommer en gång i månaden. Du kan enkelt avregistrera dig via en länk i mejlet.