Tillbaka

Frukost: INKLUDERA MERA – Vi är på riktigt, olika är viktigt

Att hitta rätt medarbetare, kompetens och teamkänsla är avgörande för ett företags framtid och framgång. Men hur gör man egentligen? Välkommen på ett ögonöppnande frukostseminarium.

Hur skapar man en inkluderande företagskultur på riktigt? Under detta frukostseminarium lyfter vi kunskap och tips för hur en arbetsplats kan bli ännu bättre genom att våga öppna upp för nya förmågor och kollegor.

Kort om Projekt Certifiering
Certifieringsprojektet fick sitt avstamp när elever på Kung Saga gymnasiesärskola uttryckte oro över de orättvisor som råder på dagens arbetsmarknad och hur svårt det är för denna grupp av elever att få ett arbete efter avslutade studier.

Idag är arbetslösheten bland personer med Intellektuell funktionsnedsättning (IF) enorm. Genom certifieringen synliggörs de arbetsgivare som anställer eller anordnar praktik på sin arbetsplats. Det handlar om arbetsgivare som vill vara med och förändra rådande attityder på arbetsmarknaden.

Projektet har beviljats projektmedel från Arvsfonden för perioden februari 2017- april 2020.

Föreläsare
Projektets utbildare heter Lena Hesse och Viktor Barkström, båda med IF och olika erfarenheter av arbetslivet.

När: 12 november 2019. Kl. 08:00-10:00. Frukost serveras från 08:00. Seminarium mellan 08:30-10.00.
Var: Skyddsvärnets Kansli. Adress: Drakenbergsgatan 22, 117 28 Stockholm. Hitta hit
Kostnad: Gratis
Anmälan till: seminarium@skyddsvarnet.se eller via formuläret nedan.Lena Hesse och Viktor Barkström föreläser på frukostseminariet