Tillbaka

Webinarium: Blixtjobb – Arbete till personer i utsatthet

Många människor står utanför arbetsmarknaden, trots att de både kan och vill ha ett arbete. Personer som lever i utsatthet av olika anledningar står längst ifrån arbetsmarknaden. Delta i ett webinarium där vi diskuterar hur vi skapar förändring samt vad du kan göra för att bidra.

Blixtjobb är en unik och innovativ verksamhet som gör verklig skillnad för människor i samhället. Blixtjobb skapar arbetstillfällen åt personer som lever i utsatthet och/eller missbruksproblematik. Att bryta mönster, få ansvar och ingå i en gemenskap är något som verkligen kan förändra människors vardag och vara en motivationsfaktor.

Under webinariet diskuterar Thomas, enhetschef för Arbetsintegrering på Skyddsvärnet, och Linda Hallin, samordnare på Blixtjobb, hur de arbetar och vad vi tillsammans kan göra för att stötta personer i utsatthet och skapa arbetsmöjligheter – som leder till förändring.

(Obs! Detta webinarium ersätter tillfället om Ung inlåst, som tyvärr måste ställas in p.g.a. situationen kring covid-19.)

När: 2 juni 2020. Kl.09.00–10.00
Anmälan till: seminarium@skyddsvarnet.se.
Skicka gärna med en fråga som du vill att vi svarar på under webinariet. Det går även bra att ställa frågor direkt under livesändingen.

Seminariet hålls enbart på webben och är helt kostnadsfritt. Du behöver en dator och tillgång till internetanslutning – när du har anmält dig får du en direktlänk till programmet där seminariet sänds. Två blixtjobbare. Foto: Skyddsvärnet