Tillbaka

Webbinarium: Inkludering och innovation

– civilsamhällets bidrag till ett hållbart arbetsliv

Välkommen till ett webbinarium om hur innovativ arbetsintegration fungerar i civilsamhället idag, och vad som är på gång framöver.

Idrottsföreningar, hjälporganisationer, studieförbund och många andra av civilsamhällets organisationer skapar möjligheter till arbete för människor som stått långt från arbetsmarknaden. Vad tillför dessa insatser när det gäller inkludering och innovation för ett hållbart arbetsliv?

Skyddsvärnet har bjudit in tre personer som alla är kunniga inom området. De ger perspektiv på hur det är att jobba praktiskt med innovativ arbetsintegrering i civilsamhället, vad forskningen ser för resultat och utmaningar, samt vad som är på gång politiskt.

Medverkande:

Malin Lindberg, professor vid Luleå tekniska universitet och forskar om social innovation i civilsamhället.

Aleksandra Wasso, sakkunnig på Famna.

Thomas Fröberg, enhetschef för arbetsintegrering på Skyddsvärnet

Samtalsledare: Anna Morin, journalist

Det finns tid att ställa egna frågor under livesändningen.

När: Tisdagen 14 februari kl. 9.00-10.00

Anmäl dig kostnadsfritt till: seminarium@skyddsvarnet.se eller via formuläret nedan (senast 13 februari november kl. 18.00).

Webbinariet hålls på webben och är helt kostnadsfritt. För att delta behöver du en dator/mobil/surfplatta och tillgång till internetanslutning. När webbinariet närmar sig får du en bekräftelse och en direktlänk till programmet där webbinariet sänds. Webbinariet sänds live så passa på och ställ dina frågor.