Tillbaka

Webbinarium: Inkluderande insikter för tillväxt & hållbara samhällen

Minoritetsgruppers röster hörs mer sällan men är viktiga att lyssna till och nå av flera anledningar. Inkluderande kommunikation och insikter är viktigt för individens delaktighet i utformning av det samhälle vi lever i och för organisationers och företags tillväxt och framtidssäkring. David Khabbazi från The Social Few är gästföreläsare och höjer kunskapen om inkludering och ger konkreta tips.

Att inkludera alla människor och grupper i samhället är inte bara grundläggande för demokratin utan även en fråga om det förtroende vi som befolkning behöver ha för våra myndigheter och kommuner för att kollektivt kunna fatta beslut som gynnar människor i alla delar av vårt samhälle. David Khabbazi, vice VD, på The Social Few berättar om hur företag och organisationer kan börja ha dialog med olika minoritetsgrupper och hur det positivt påverkar utvecklandet av tjänster, produkter och lokalsamhället.

När: tisdagen den 1 februari 2022. Kl. 09:00-10:00.
Anmälan till: seminarium@skyddsvarnet.se eller via formuläret nedan. Senast 1 februari kl 07.00.

Webbinariet riktar sig till dig som arbetar inom offentlig, privat eller idéburen sektor och är intresserad av att börja arbeta mer inkluderande och se vilka vinster det ger. Du som är nyfiken på ämnet och vill höja kunskapen är självklart varmt välkommen med.

Webbinariet hålls på webben och är helt kostnadsfritt. För att delta behöver du en dator och tillgång till internetanslutning. När webbinariet närmar sig får du en bekräftelse och en direktlänk till programmet där webbinariet sänds.

Webbinariet sänds endast live och går inte att se i efterhand.