Tillbaka

Webbinarium: Att förebygga självmord – en viktig samhällsutmaning

Självmorden i samhället har under lång tid setts som en fråga för psykiatrin. Så enkelt är det inte. Webbinariet lyfter viktiga insatser utifrån ett brett samhällsperspektiv liksom vad var och en kan bidra med i mötet med sig själv och andra medmänniskor. Rickard Bracken från Suicide Zero är gästföreläsare.

Mer information om det här viktiga webbinariet kommer. Gästföreläsaren Rickard Bracken är generalsekreterare på föreningen Suicide Zero som är en ideell organisation som arbetar för att radikalt minska självmorden i Sverige. Nära 1 500 personer tar sitt liv varje år. De allra flesta kan vi rädda. Suicide Zeros vision är ett samhälle utan självmord.

När: tisdagen den 15 mars 2022. Kl. 09:00-10:00.
Anmälan till: seminarium@skyddsvarnet.se eller via formuläret nedan. Senast 15 mars kl 07.00.

Webbinariet hålls på webben och är helt kostnadsfritt. För att delta behöver du en dator och tillgång till internetanslutning. När webbinariet närmar sig får du en bekräftelse och en direktlänk till programmet där webbinariet sänds.

Anmälan till seminarium

Fyll i uppgifterna nedan för att göra en anmälan till detta seminarium.

  • Vi behöver ditt godkännande för att kunna ta emot din anmälan och hantera dina uppgifter. Genom att godkänna prenumererar du även på vårt nyhetsblad som kommer en gång i månaden. Du kan enkelt avregistrera dig via en länk i mejlet.