Tillbaka

Webinarium: Personer i utsatta situationer – Det gör Skyddsvärnet

Skyddsvärnet – anno 1910 har en lång historia och bred erfarenhet av socialt arbete. Välkommen att delta på Skyddsvärnets första webinarium där vi berättar om våra verksamheter och projekt. Vilka målgrupper kan vi ta emot? Vilka insatser finns för att stötta personer i utsatta situationer och hur arbetar vi?

Nilla Helgesson, VD/Direktor, Marita Fernström Bitr. VD/Direktor berättar och svarar på frågor om hur vi på bästa sätt kan stötta individer till ett mer självständigt liv – vilket alltid är målet.

Vi lyfter även hur klienter och deltagare kan påverkas under en kris. Många av de vi stöttar har en lång bakgrund av beroendeproblematik och flera har dåligt immunförsvar. Hur stöttar man de som känner oro? Hur upprätthåller den sociala kontakten och stödet som många behöver i samband med en karantän?

Välkommen att delta i ett webinarium om hur vi tillsammans kan skapa goda och fungerande insatser i samhället.

När: 21 april 2020. Kl. 09.00-10:00.
Anmälan till: seminarium@skyddsvarnet.se eller via formuläret nedan. Skicka gärna med en fråga som du vill att vi svarar på under seminariet.

Seminariet hålls enbart på webben och är helt kostnadsfritt. Du behöver en dator och tillgång till internetanslutning – när du har anmält dig får du en direktlänk till programmet där seminariet sänds.