Tillbaka

Halvvägshus – En utslussningsform som gör skillnad!

Skyddsvärnet har drivit halvvägshus i olika former sedan 2007 och det vill vi fira med ett 15-årsjubileum. Mingla, ät gott och delta i ett seminarium om halvvägshus, en utslussningsform som gör skillnad!

Halvvägshus är en utslussningsåtgärd inom Kriminalvården. Verksamheten har till syfte att ge klienten stöd till eget boende och deltagande i samhällslivet genom arbete, praktik eller studier, vilket ökar möjligheterna för individen att återanpassas till samhället. Den 22 september vill vi fira att det är det 15 år sedan Skyddsvärnets Halvvägshus startades upp för första gången. Välkommen att delta!

Program
09.30
Välkommen och mingel

10.00 – 11.00
Seminarium om halvvägshus med
Anna-Karin Ackman, Frivården Stockholm stad
Anita Dahlerus, Kriminalvården
Nilla Helgesson, Skyddsvärnet
Erik Rosenschütz, Skyddsvärnet
Kristina Antonio, Skyddsvärnet
Person boende på halvvägshus

11.00 – 11.30
Avrundning/mingel

Seminariet sänds även online.

Vi bjuder på matigt snacks, gott att dricka och fika!

När: 22 september 09.30-11.30
Var: På Björka Bromma, Doktor Abrahams Väg 86, Bromma
Anmälan: nyheter@skyddvarnet.se eller via formuläret nedan. Anmäl dig senast den 20 september om du vill delta på plats. Om du vill delta digitalt kan du anmäla dig ända fram till den 22 september. Obs! Meddela i anmälan om du vill delta på plats eller digitalt.
Ladda ner inbjudan i PDF-format här.

Det här seminariet hålls även på webben och är helt kostnadsfritt. För att delta behöver du en dator/mobil/surfplatta och tillgång till internetanslutning. När seminariet närmar sig får du en bekräftelse och en direktlänk till programmet där seminariet sänds.