Tillbaka

Frukost: Behandling av spelberoende

Spelberoende, eller hasardspelsyndrom som det kallas i psykiatriska sammanhang, är ett beroende som är så starkt att det ofta liknas med alkohol- och narkotikamissbruk. Men vilken behandling går det att få? Välkommen med din anmälan till vårt frukostseminarium den 21/2.

På Skyddsvärnets frukostseminarium den 21/2 kommer Liria Ortiz, leg. psykolog, psykoterapeut, handledare och specialist i klinisk psykologi, och pratar om spelberoende. Liria har skrivit manualen ”Till spelfriheten” som handlar om kognitiv beteendeterapi vid spelberoende och innehåller behandling både för individer och grupper. Under frukostseminariet kommer hon bland annat fokusera på behandlingar som ACT (Acceptance and Commitment Therapy) och känsloreglering som metoder för att nå spelfrihet.

Anmäl dig redan nu för att säkra en plats.

När: 21 februari klockan 08:00-10:00. Frukost serveras från 08:00, seminariet börjar 08:30.
Var: På Skyddsvärnets stödboende Björka i Bromma. Adress skickas ut vid anmälan.
Kostnad: Gratis
Anmälan till: seminarium@skyddsvarnet.se eller fyll i formuläret nedan.

 

Anmälan till seminarium

Fyll i uppgifterna nedan för att göra en anmälan till detta seminarium.

  • Vi behöver ditt godkännande för att kunna ta emot din anmälan och hantera dina uppgifter. Genom att godkänna prenumererar du även på vårt nyhetsblad som kommer en gång i månaden. Du kan enkelt avregistrera dig via en länk i mejlet.