Tillbaka

(OBS! INSTÄLLT) Frukost: Ätstörningar – Bemötande & förebyggande

Tyvärr måste vi meddela att frukostseminariet kommer att ställas in och skjutas upp till ett senare datum, med anledning av det rådande läget gällande Covid-19. Vi lovar att återkomma med ett nytt datum för seminariet, som antagligen kommer att anordnas i höst. Då har du som är anmäld till detta självklart förtur till att delta.

Ätstörningar är idag ett aktuellt socialt problem. Unga personer är särskilt drabbade av olika typer av ätstörningar och psykisk ohälsa. Under Skyddsvärnets frukostseminarium den 17 mars förmedlas kunskap om ätstörningar, bemötande vid misstanke om ätstörningar och om förebyggande arbete.

Under detta frukostseminarium gästföreläser Frisk & Fri – Riksföreningen mot ätstörningar. De håller i föreläsningen Uppdrag: Frisk som leds av personer med bred erfarenhet inom ätstörningsområdet, ofta med egen erfarenhet av att vara drabbad eller anhörig.

Målet med föreläsningen är att ge och öka:

  • Kunskap om ätstörningsdiagnoser
  • Kunskap om ätstörningars uppkomst och orsak
  • Redskap för att upptäcka ätstörningar
  • Kunskap om bemötande vid misstanke om ätstörningar
  • Kunskap om förebyggande arbete

Föreläsare: Fredrika Sandell, Frisk & Fri – Riksföreningen mot ätstörningar.

När: 17 mars 2020. Kl. 08:00-10:00. Frukost serveras från 08:00. Seminarium mellan 08:30-10.00.
Var: Skyddsvärnets Kansli. Adress: Drakenbergsgatan 22, 117 28 Stockholm. Hitta hit
Kostnad: Gratis
Anmälan till: seminarium@skyddsvarnet.se eller via formuläret nedan. (Obs! Seminariet är fullsatt. Välkommen att anmärka dig till väntelistan, så kontaktar vi dig om en plats blir ledig.)

Anmälan till seminarium

Fyll i uppgifterna nedan för att göra en anmälan till detta seminarium.
  • Vi behöver ditt godkännande för att kunna ta emot din anmälan och hantera dina uppgifter. Genom att godkänna prenumererar du även på vårt nyhetsblad som kommer en gång i månaden. Du kan enkelt avregistrera dig via en länk i mejlet.