Tillbaka

Webbinarium: De glömda anhöriga bakom kriminaliteten

I arbetet med att hjälpa unga vuxna som vill lämna en kriminell livsstil upptäckes ett stort behov av att ge anhöriga stöd. Sociala Insatsgruppens (SIG) Anhörigstöd är bland annat till för dig som är anhörig till en person som lever en kriminell livsstil eller som börjat dras in i kriminalitet.

Alejandra Chacin (samordnare), Sadig Abdullahi (anhörigstödjare) och Fatima Aberkan Arriagada (anhörigstödjare) från SIG kommer bland annat att prata om:

• SIG anhörigstöd
• Anhörigas påverkan
• Medberoende/möjliggörare
• Att minimera smittoeffekten för att motverka nyrekrytering
• Utfallen:
– Effekter för de anhöriga
– Effekter för de livsstilskriminella
– Effekter för stadsdelen/civilsamhället

 

Är du själv anhörig eller kommer i kontakt med målgruppen eller bara vill höja din kunskap och är nyfiken, välkommen att delta kostnadsfritt!

När: 14 september 2021. Kl. 09:00-10:00.
Anmälan till: seminarium@skyddsvarnet.se eller via formuläret nedan.

Detta hålls på webben och är helt kostnadsfritt. För att delta behöver du en dator och tillgång till internetanslutning. När seminariet närmar sig får du en bekräftelse och en direktlänk till programmet där seminariet sänds.

Anmälan till seminarium

Fyll i uppgifterna nedan för att göra en anmälan till detta seminarium.

  • Vi behöver ditt godkännande för att kunna ta emot din anmälan och hantera dina uppgifter. Genom att godkänna prenumererar du även på vårt nyhetsblad som kommer en gång i månaden. Du kan enkelt avregistrera dig via en länk i mejlet.