Tillbaka

Ätstörningar – Bemötande och stöd?

En inspirationsföreläsning om bemötande av medmänniskor och medarbetare som inte mår riktigt bra. Välkommen på ett seminarium med som vill inspirera till nya insikter och valmöjligheter.

Tjejzonen möter varje dag unga tjejer mellan 10-25 år med ätstörningar och självskadeproblematik. Hur kan lyssnandet som metod hjälpa oss att påverka vår vardag? Och hur kan arbetsgivare möta den nya tidens medarbetare och deras behov?

Karolina Palmberg är ansvarig för Ätstörningszonen, beteendevetare, yogalärare och coach. Under seminariet berättar Karolina om tjejers hälsa, ätstörningar, symtom, bemötande och hänvisningar till professionellt stöd.

Papilly är företaget som arbetar med ett digitalt och forskarbaserat verktyg som genom obegränsad räckvidd arbetar proaktivt för att motverka och hantera stress på arbetsplatsen. Natalia Pšajd arbetar som samarbetspartner med Papilly genom företaget Ravishinglife, där gediget intresse för en hållbar och hälsosam vardag såväl i arbetet och privat är en stark drivkraft.

Under seminariet lyfter Natalia hur du som arbetsgivare eller medarbetare kan använda AFS:en (Arbetsmiljölagen) 2016:961 som en möjlighet till företagsutveckling och ett hållbart företagande tillsammans med den nya generationens medarbetare.

När: 6 mars kl.13.00-15.00
Var: ABF-huset, Katasalen, Sveavägen 41, Stockholm
Kostnad: Gratis
Anmälan: seminarium@skyddsvarnet.se eller fyll i formuläret nedan.