Tillbaka

Antidiskriminering
Lunchseminarium

Hur skapar vi ett antidiskriminerande samhälle? Diskriminering är ett brett begrepp och det kan vara svårt att veta hurvida det är diskriminering eller inte, samt vart man kan vända sig för stöd.

På Skyddsvärnets lunchseminarium den 6 oktober föreläser Bojan Bristna (Antidiskrimineringsbyråns verksamhetschef för Stockholm Syd) om vad diskriminering är, vad man kan göra om man blir diskriminerad samt om hur vi tillsammans kan förebygga och skapa ett samhälle där alla är inkluderade och accepterade.

Seminariet kommer att hållas på Valsta café. Efter seminariet får du möjlighet att delta i caféets härliga sopplunch för halva priset. Billigt och gott!

Du kan även följa seminariet direkt via webblänk. I din anmälan uppger du på vilket sätt du vill delta.

Obs! Vi håller avstånd till varandra och använder handsprit. Vi tar in begränsat antal i lokalen.

När: 6 oktober 2020. Kl. 11.00-12.00
Var: Valsta café, Valsta centrum, Hammargatan 6, Märsta eller online via länk.
Kostnad: Gratis
Anmälan till: seminarium@skyddsvarnet.se eller via formuläret nedan. OBS! Uppge om du vill delta på plats eller via länk online. Om du deltar online så får du en bekräftelse med information om hur du går tillväga närmare seminariet.

Antidiskrimineringsbyrån Stockholm Syd är en ideell verksamhet som drivs av SIOS, Samarbetsorgan för etniska organisationer i Sverige. Byrån som är verksam i hela Stockholms län finansieras av MUCF samt Botkyrka kommun. Verksamhetens mål är att motverka diskriminering och på andra sätt främja människors rättigheter. Antidiskrimineringsbyrån Stockholm Syd ger även kostnadsfri rådgivning, stöd och information för individer som känner sig diskriminerade på grund av kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Läs mer här.