Öppet hus på Björka Hässelby stödboende och halvvägshusplatser

Nu finns möjligheten att komma och se våra verksamheter stödboende och halvvägshusplats för kvinnor och män i Hässelby. Du som är handläggare, uppdragsgivare, klienter eller på annat sätt samarbetspartner är varmt välkommen! 

NÄR Onsdagen den 22 februari mellan kl. 08.30–11.00
VAR Ormängsgatan 10C i Hässelby
ANMÄLAN kristina.antonio@skyddsvarnet.se

OM BOENDET

På vårt stödboende i Hässelby finns totalt 54 platser. Boendet är beläget i ett lugnt bostadsområde med fem minuters promenad till centrum med tunnelbana. Alla boende egen lägenhet. Alla lägenheter är ungefär 20 kvadratmeter stora och har balkong, eget badrum med dusch och ett köksutrymme med skåp, mikrovågsugn och ett kylskåp med frysfack. Mat lagas i det gemensamma köket utanför och det finns både sällskapsrum med TV och gott om matplatser.

STÖD

De som bor hos oss kan komma från anstalt, behandlingshem, avgiftning eller behandlingshem. De flesta har som målsättning att komma till ett självständigt boende efter en tid hos oss. Vi strävar alltid efter att ge dig som boende ett personcentrarat stöd, för att ge dig möjlighet att nå dina mål. Det här gör vi bland annat genom att erbjuda en trevlig och trygg boendemiljö med tillgängligt stöd dygnet runt och hjälp i kontakten med myndigheter. Genom kartläggning tar vi reda på vad du som boende har för utmaningar för att kunna ge dig det stöd du önskar.

DROGFRIHET

Björka Hässelby är ett drogfritt stödboende och kan ta emot klienter med ett nedåtgående THC värde.

KONTAKT/PLaCERINGSFÖRFRÅGAN

Ring eller mejla tf. enhetschef Kristina Antonio 070-092 14 63, kristina.antonio@skyddsvarnet.se

Inbjudan öppet hus Björka Hässelby