Skyddsvärnets anhöriggrupp

Vår anhörriggrupp vänder sig till anhöriga inom Skyddsvärnets alla verksamheter som lever, har levt eller vuxit upp i en relation eller familj med missbruk, beroende eller kriminalitet.

Syftet med vår anhöriggrupp är att anhöriga ska få möjlighet att dela med sig av sina erfarenheter, samt träffa andra i samma situation. Fokus ligger även på att förmedla kunskap om beroendesjukdomen, vilket kan ge möjligheter att få en ny förståelse för sin situation som anhörig/medberoende.

I gruppen samtalar vi om ämnen som är relaterade till beroendesjukdomen, som sorg, skuld, känslor, kommunikation och mycket mer därtill. Alla deltar i gruppen för sin egen skull och allt som pratas om i gruppen stannar där.

tid och Plats

Mötena hålls varannan vecka i Skyddsvärnets lokaler på vårt Björka Stödboende som ligger i Bromma.

Vi startar upp gruppen den 4/10 kl. 14:00-15:30.

Mötesledare

Ledare för Skyddsvärnets anhöriggrupp är Kristina Antonio, enhetschef på vårt stödboende Björka.

Kristina är utbildad gruppledare via Ersta Vändpunkten.

Har du frågor om anhöriggruppen eller vill anmäla dig? Välkommen att kontakta oss via uppgifterna nedan.

Tyck till!

Om du har synpunkter, idéer och/eller klagomål på vår verksamhet vill vi gärna få reda på dem. Det är ett sätt för oss att utveckla verksamheten och bli bättre på det vi gör. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att vi gör vårt bästa för dig. Därför är det viktigt att vi får reda på när vi inte kan leva upp till förväntningarna. Vi tar tillvara på dina idéer/synpunkter och återkommer till dig så fort som möjligt.

Till enkät

Kontakta oss

Kristina Antonio, Enhetschef för Björka Bromma och Skyddsvärnets anhöriggrupp
kristina.antonio@skyddsvarnet.se
070-092 14 63