Tillbaka

Från arbetssökande till anställd

PROGRAM

13.00-14.00 Validerad utbildning med jobbgaranti
Är du arbetssökande? Ja – Vill du ha ett jobb? Kom och lyssna till oss hur vi jobbar tillsammans med elever, arbetsgivare och andra organisationer. Tillsammans kan vi få dig att bli redo för jobb.

Är du arbetsgivare, behöver du rekrytera? Kom då till vårt seminarium och lyssna på hur vi samverkar med både elever och företag. I höst startar vår validerade utbildning med jobbgaranti. Genom att motivera elever för ditt företag under utbildningen så höjer vi träffsäkerheten i din rekrytering. Den blir smidig, ekonomiskt sparsam och socialt hållbar för samhället, miljön och individen.

Föreläser gör Suzan Wernström, utbildare och Magnus Hansson, handledare på Skyddsvärnet.

14.00-14.30 Paus & mingel
Skyddsvärnets Arbetsintegrerande Sociala företag bjuder på fika. 

14.30-15.10 Kortutbildad = låg kunskaps- och kompetensnivå?
Tänk om vi tillät oss att ta tillvara på allt det kunnande och den vilja som människor faktiskt har. Det skulle kunna ha stor betydelse för demokrati, integration och allas vår gemensamma välfärd.

Jörgen Bergwall från Nordiskt Valideringsforum föreläser om hur det kan vara intressant för arbetsgivare att veta att även om en individ inte har gått den formella vägen, så finns både kompetens, potential, motivation och vilja.

15.10-15.30 Konkreta tips till arbetssökande
Nina Sjöstrand, bitr. enhetschef på Jobbtorg Stockholm ger snabba och konkreta jobbtips till arbetssökande.

Vi finns på plats efter föreläsningarna om ni har några frågor.

Var: ABF-huset, Z-salen, Sveavägen 41, Stockholm
När: 13 september mellan kl.13-16.00
Kostnad: Gratis

Boka din plats:
Mejla seminarium@skyddsvarnet.se och skriv ditt namn. Kommentera ”Boka Skyddsvärnets seminarium – Från arbetssökande till anställd 13 sep” eller fyll i formuläret nedan.

Anmälan till seminarium

Fyll i uppgifterna nedan för att göra en anmälan till detta seminarium.

  • Vi behöver ditt godkännande för att kunna ta emot din anmälan och hantera dina uppgifter. Genom att godkänna prenumererar du även på vårt nyhetsblad som kommer en gång i månaden. Du kan enkelt avregistrera dig via en länk i mejlet.