Tillbaka

Frukost: Att vara familjehem

Funderar du på att bli familjehem? Under frukostseminariet ges tips och information om att vara familjehem och vad det innebär – om utmaningar och möjligheter att göra skillnad. Funderar du på att placera i familjehem? Vi får även lyssna till ett kompetent familjehem med stor erfarenhet på området.

Skyddsvärnet samarbetar med familjehem utspridda över hela landet. Familjehemmen finns i olika konstellationer och med olika etniska ursprung, åldrar och utbildningsnivåer. Under seminariet berättar enhetschefen, Christine Dahl Elfver om familjehem.

Hur är det är att öppna upp sitt hem för en person som är i behov av stöd? Vi får även lyssna till ett av våra mest erfarna familjehem, som har 10 års erfarenhet av skyddsplaceringar och familjeplaceringar och även stor erfarenhet kring att ta emot HBTQ-personer.

När: 11 februari 2020. Kl. 08:00-10:00. Frukost serveras från 08:00. Seminarium mellan 08:30-10.00.
Var: Skyddsvärnets Kansli. Adress: Drakenbergsgatan 22, 117 28 Stockholm. Hitta hit
Kostnad: Gratis
Anmälan till: seminarium@skyddsvarnet.se eller via formuläret nedan.

Anmälan till seminarium

Fyll i uppgifterna nedan för att göra en anmälan till detta seminarium.
  • Vi behöver ditt godkännande för att kunna ta emot din anmälan och hantera dina uppgifter. Genom att godkänna prenumererar du även på vårt nyhetsblad som kommer en gång i månaden. Du kan enkelt avregistrera dig via en länk i mejlet.