Skyddsvärnet Secondhand

Skyddsvärnet Secondhand motverkar utanförskap och är en plats där människor får möjlighet att komma in i samhället igen. I våra butiker arbetstränar personer som vill komma in på arbetsmarknaden. När du väljer våra butiker väljer du en hållbar framtid för både människor och miljö. Allt överskott går till våra verksamheter som tillsammans jobbar för ett socialt hållbart samhälle.

För vår personals säkerhet är vi helt kontantfria. Du kan betala med kort eller swish i butikerna.

SPÅNGA

I Spånga hittar du en av våra butiker. I denna rymliga lokal kan du fynda allt möjligt som kläder, möbler, säsongsvaror och inredning. I Skyddsvärnets Konkursbod kan du fynda nya exklusiva varor till låga priser.

Adress: Skogängsvägen 59, Spånga
Tele: 070-441 50 72
Mejl: spanga@skyddsvarnet.se

Öppettider:
Måndag – fredag: 10.00 – 18.00
Lördag: 10.00 – 15.00
Söndag: 11.00 – 15.00

Välkommen att gå med i vår Facebookgrupp och följ oss på Instagram för att få inspiration och nyheter från oss.

NYNÄSHAMN

I Nynäshamn finns mängder av olika saker, kläder, skor och inredning. Här kan du fynda möbler, vintage och antikt. I Konkursboden kan du fynda nya exklusiva varor till låga priser. Vi har även cykelservice!

Adress: Industrivägen 8C i Nynäshamn.
Tele: 08-729 17 33
Mejl: secondhand@skyddsvarnet.se

Öppettider:

Måndag – fredag: 10.00 – 18.00
Lördag: 10.00 – 15.00
Söndag: 11.00 – 15.00

Välkommen att gå med i vår Facebookgrupp och följ oss på Instagram för att få inspiration och nyheter från oss.

GÅVOINLÄMNING OCH TRANSPORT

Vi tar gärna emot möbler, husgeråd, kläder, skor, elartiklar, cyklar, tavlor m.m. Det går bra att lämna in till butikerna under öppettider.

För att lämna in stora möbler ber vi dig kontakta butiken innan. Om du behöver hjälp med att köra ut varan (t ex en soffa) till butiken kontaktar du butiken för transport. Vi kör även hem varor från butiken.

Kontakta Spånga för gåvoinlämning/transport:
Mejl: spanga@skyddsvarnet.se
Tele: 070-721 30 73

Mejla Nynäshamn för gåvoinlämning/transport:
secondhand@skyddsvarnet.se

Konkursboden

Välkommen till Konkursboden. Här finner du nya kläder och produkter som kommer direkt från diverse konkurslager m.m. Varorna säljs med 50 % på ordinarie priser. Vi är glada över att dessa produkter har fått ett nytt syfte och kan vara med bidra till hållbarhet via Skyddsvärnet Secondhand.

Tyck till!

Om du har synpunkter, idéer och/eller klagomål på vår verksamhet vill vi gärna få reda på dem. Det är ett sätt för oss att utveckla verksamheten och bli bättre på det vi gör. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att vi gör vårt bästa för dig. Därför är det viktigt att vi får reda på när vi inte kan leva upp till förväntningarna. Vi tar tillvara på dina idéer/synpunkter och återkommer till dig så fort som möjligt.

Till enkät

KOM I KONTAKT MED OSS

Kontakta oss