Skyddsvärnet Secondhand

Varmt välkommen till Skyddsvärnet Secondhand – i Nynäshamn på Industrivägen 8C. Vi är ett arbetsintegrerande socialt företag som drivs av Skyddsvärnet. Här arbetstränar våra deltagare, med målet att utvecklas och få ett arbete.

Med anledning av Coronaviruset har vi vidtagit flera åtgärder för att du som kund ska vara trygg när du besöker butiken. Läs mer här. 

Stor SECONDHAND

På Skyddsvärnet Secondhand finns spännande saker, kläder och inredning. Här hittar våra besökare massor av härliga fynd, vintage och antikt. Secondhand-butiken drivs av våra deltagare som arbetstränar med stöd av erfarna handledare.

ÖPPETTIDER & ADRESS

Skyddsvärnet Secondhand ligger på Industrivägen 8C i Nynäshamn.
Måndag: STÄNGT
Tisdag: 10-17
Onsdag: 10-17
Torsdag 10-18
Fredag: 10-15.30
Lördag: 11-15
Söndag: STÄNGT

Hitta/kontakta oss
I gruppen ”Skyddsvärnet Secondhand” på Facebook kan du gå med för att få nyheter.

Upphämtning & utkörning

Vi tar gärna emot möbler, husgeråd, kläder, skor, elartiklar, cyklar, tavlor m.m. Lämna in under våra öppettider ovan eller ring vår möbelavdelning för hämtning/leverans på telefon 08-729 17 33.

Vi har även möjlighet att köra ut möbler under vardagar. Prislista finns i Nynäshamn. Vi har tre olika prisgrupper beroende på om utkörningen går inom Nynäshamns tätort, kommunen eller till Haninge.

Kontantfri verksamhet

Vi är numera en helt kontantfri verksamhet. Vi accepterar enbart kortbetalning i butiken.

Cykelservice

Vi erbjuder cykelservice. Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna. Du är välkommen vare sig du vill lämna in cykeln på service, eller bara ställa några frågor.

KOM I KONTAKT MED OSS

Kontakta oss