Skyddsvärnet Secondhand

Skyddsvärnet Secondhand är arbetsintegrerande sociala företag som drivs av Skyddsvärnet. I våra butiker arbetstränar deltagare med stöd av erfarna handledare. Målet är att utvecklas och få ett arbete. Tack för att du handlar hos oss och därmed bidrar till social och miljömässig hållbarhet. Vi finns i Spånga och i Nynäshamn.

Med anledning av Coronaviruset har vi vidtagit flera åtgärder för att du som kund ska vara trygg när du besöker våra butiker. Läs mer här. 

Poddavsnitt om secondhand och arbetsintegrering – ”Hitta förmågor med secondhandbutik”.

SPÅNGA

I Spånga hittar du en av våra butiker. I denna rymliga lokal kan du fynda allt möjligt som kläder, möbler, säsongsvaror och inredning. I Skyddsvärnets Konkursbod kan du fynda nya exklusiva varor till låga priser.

Adress: Skogängsvägen 59, Spånga
Tele: 070-441 50 72

Öppettider:
Måndag – fredag: 10.00 – 18.00
Lördag: 10.00 – 15.00
Söndag: 11.00 – 15.00

Välkommen att gå med i Facebook-gruppen Skyddsvärnet Secondhand – Spånga för att få inspiration och nyheter från oss.

Gå med i grupp

Transportbokning

Kontakt

NYNÄSHAMN

I Nynäshamnsbutiken finns mängder av olika saker, kläder, skor och inredning. Här hittar våra besökare alltid härliga fynd, vintage och antikt. I Konkursboden där vi samlar helt nya varor kan du göra stora fynd.

Adress: Industrivägen 8C i Nynäshamn.
Tele: 08-729 17 33

Öppettider:

Måndag – fredag: 10.00 – 17.00
Lördag: 10.00 – 15.00
Söndag: 11.00 – 15.00

Välkommen att gå med i Facebook-gruppen Skyddsvärnet Secondhand – Nynäshamn för att få inspiration och nyheter från oss.

Gå med i grupp

Kontakt

Upphämtning & utkörning

Vi tar gärna emot möbler, husgeråd, kläder, skor, elartiklar, cyklar, tavlor m.m. Det går bra att lämna in till butikerna under öppettider. För upphämtning eller utkörning av varor ber vi dig kontakta butiken för tid och pris, tack.

Konkursboden

Välkommen till Konkursboden. Här finner du nya kläder och produkter som kommer direkt från diverse konkurslager m.m. Varorna säljs med 50 % på ordinarie priser. Vi är glada över att dessa produkter har fått ett nytt syfte och kan vara med bidra till hållbarhet via Skyddsvärnet Secondhand.

Kontantfri verksamhet

Vi är numera en helt kontantfri verksamhet. Vi accepterar enbart kortbetalning eller swish i butiken.

Cykelservice

Vi erbjuder cykelservice. Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna. Du är välkommen vare sig du vill lämna in cykeln på service, eller bara ställa några frågor.

Tyck till!

Om du har synpunkter, idéer och/eller klagomål på vår verksamhet vill vi gärna få reda på dem. Det är ett sätt för oss att utveckla verksamheten och bli bättre på det vi gör. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att vi gör vårt bästa för dig. Därför är det viktigt att vi får reda på när vi inte kan leva upp till förväntningarna. Vi tar tillvara på dina idéer/synpunkter och återkommer till dig så fort som möjligt.

Till enkät

KOM I KONTAKT MED OSS

Kontakta oss