Skyddsvärnet Secondhand

Skyddsvärnet Secondhand är ett arbetsintegrerande socialt företag som drivs av organisationen Skyddsvärnet. Här arbetstränar deltagare med målet att utvecklas och få ett arbete. Du hittar oss på Industrivägen 8C i Nynäshamn. Välkommen att gå med i Facebook-gruppen Skyddsvärnet Secondhand för att få inspiration och nyheter från oss.

Gå med i grupp

Nyhet! Snart öppnar vi vår andra secondhand-butik i Spånga. Verksamheten invigs den 19 mars kl. 11.00. Adress: Skogängsvägen 59, Spånga. Mer information på hemsidan kommer inom kort. Så länge kan du gå med i Spångas Facebook-grupp.

Gå med i grupp

Med anledning av Coronaviruset har vi vidtagit flera åtgärder för att du som kund ska vara trygg när du besöker butiken. Läs mer här. 

Stor SECONDHAND

I butiken finns mängder av olika saker, kläder, skor och inredning. Här hittar våra besökare alltid härliga fynd, vintage och antikt. Butiken drivs av våra deltagare som arbetstränar med stöd av erfarna handledare. Tack för att du handlar hos oss och därmed stödjer vår arbete för ett mer socialt hållbart samhälle.

ÖPPETTIDER & ADRESS

Var: Industrivägen 8C i Nynäshamn.
Måndag: 10-17
Tisdag: 10-17
Onsdag: 10-17
Torsdag 10-18
Fredag: 10-15.30
Lördag: 10-15
Söndag: STÄNGT

Hitta/kontakta oss

Upphämtning & utkörning

Vi tar gärna emot möbler, husgeråd, kläder, skor, elartiklar, cyklar, tavlor m.m. Lämna in under våra öppettider ovan eller ring vår möbelavdelning för hämtning/leverans på telefon 08-729 17 33.

Vi har även möjlighet att köra ut möbler under vardagar. Prislista finns i Nynäshamn. Vi har tre olika prisgrupper beroende på om utkörningen går inom Nynäshamns tätort, kommunen eller till Haninge.

Konkursboden

Välkommen till Konkursboden. Här finner du nya kläder och produkter som kommer direkt från diverse konkurslager m.m. Varorna säljs med 50 % på ordinarie priser.  Vi är glada över att dessa produkter har fått ett nytt syfte och kan vara med bidra till hållbarhet via Skyddsvärnet Secondhand.

Kontantfri verksamhet

Vi är numera en helt kontantfri verksamhet. Vi accepterar enbart kortbetalning i butiken.

Cykelservice

Vi erbjuder cykelservice. Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna. Du är välkommen vare sig du vill lämna in cykeln på service, eller bara ställa några frågor.

KOM I KONTAKT MED OSS

Kontakta oss