Jobba med Alexandra

Hej Alexandra! Berätta lite om vad du gör på Skyddsvärnet och om den lediga tjänsten
Hej! Jag jobbar som rekryterare på Skyddsvärnets spännande verksamhet Non-profit Rekrytering & Bemanning. Här möter jag många personer som söker jobb. Det roligaste med mitt uppdrag är att se glädjen hos arbetssökande när de hamnar på en arbetsplats som de känner att de kommer trivas på. Nu letar vi efter en junior kundansvarig som kommer att jobba med företagskontakten och tillsammans med mig tillsätta tjänster efter företagens behov.

Vem tror du kommer passa för tjänsten?
Vi söker dig som vill jobba med försäljning av rekryterings- och bemanningstjänster. Jag tror att du är framåt, självständig, drivs av resultat, har god självinsikt och är personen som man trivs runt. Du vill jobba med försäljning som är utöver det vanliga. Kanske har du tidigare säljerfarenhet och vill ta nästa steg i karriären.

Vad utmärker Non-profit Rekrytering & Bemanning?
Vi vet att det finns många personer utan det traditionella CV:t som försvinner i rekryteringsprocesser, trots att de har rätt kompetens. Vi arbetar med att presentera rätt person för tjänsten, där vi fokuserar på att lyfta personens egenskaper och förmågor. Något annat som utmärker vår verksamhet är att vi arbetar med transparent prissättning, vilket innebär att vi i en enkel och tydlig modell visar våra kostnader och priser samt eventuella vinster. Som non-profit återinvesteras eventuell vinst i våra verksamheter, vilket jag tror att många företag uppskattar.

Hur är det att att jobba tillsammans med dig på Skyddsvärnet?
Vi ska ha jätteroligt tillsammans och jag tror att vi kommer att bilda ett bra team. På Skyddsvärnet finns många glada, drivna kollegor och jag hoppas att du vill vara med och göra skillnad tillsammans med oss. Låter det spännande, tveka inte att söka tjänsten! Kontakta mig gärna om du har några frågor kring tjänsten på alexandra.stormbom@skyddsvarnet.se

Information om tjänsten & ansökan