Invigning Gotthems Café & Second hand 8/10

Lördagen den 8 oktober kl. 09.00 öppnar vi äntligen dörrarna till Skyddsvärnets nystartade verksamhet i Nynäshamn – Gotthems Café & Second hand, ett arbetsintegrerande socialt företag som skapar nya vägar till jobb för människor som hamnat utanför arbetsmarknaden. Vi utlovar en härlig dag med massor av gemenskap, god mat och fikabröd, livemusik och ett unikt utbud av produkter i vår second hand-butik.

Gotthems Café & Second hand är en nystartad verksamhet i Nynäshamn som drivs av Skyddsvärnet. Arbetsintegrerande sociala företag skapar en väg till arbete för människor som hamnat utanför arbetsmarknaden.

På lördag den 8 oktober öppnar verksamheten för allmänheten. Besökare är varmt välkomna att njuta av det mysiga caféet som är fyllt med nybakta bullar och goda lunchrätter. Även härlig livemusik utlovas denna förhoppningsvis soliga dag. Passa på att handla i vår välfyllda second hand-butik där ni hittar allt möjligt.

Vill du bidra till vår second hand? Då verksamheten är under ständig utveckling tar vi tacksamt emot saker ni inte längre vill ha och som ni tror kan komma till bättre användning. Vi är non-profit vilket innebär att all vinst återinvesteras i verksamheterna. 

Varmt välkommen att ha en trevlig dag med oss!

När: Lördag, 8 oktober från kl. 09.00.
Plats: Gotthems Café & Second Hand, adress: Bryggargatan 17, Nynäshamn

Har du några frågor eller funderingar? 

Kontakta Skyddsvärnets enhetschef för Sociala företag och Utbildning, Jimmy Örnquist
070-877 15 48, jimmy.ornquist@skyddsvarnet.se

Läs mer om våra arbetsintegrerande sociala företag

SKYLT KLISTERMÄRKE