Tillbaka

Köks- och restaurangbiträde

Utbildningen som skapar stor möjlighet till arbete! Målet är att du ska stärka dig själv, veta vad du kan erbjuda din arbetsgivare och efter utbildningen kunna arbeta som köks-/ restaurangbiträde.

Denna yrkesinriktade utbildning inom kök och restaurang pågår i 16 veckor där teori varvas med praktik.

Under utbildningens gång fokuserar vi på ”branschspråket” och du lär dig snabbt de koder som du behöver inom ditt yrke.

Innehåll

  • Allmän branschkunskap
  • Arbetsmiljö
  • Hälsa
  • Livsmedelshygien
  • Krishantering
  • Service och värdskap
  • Ekonomi
  • Allergener och intoleranser
  • Presentationsteknik
  • Svinn
  • Försäljning och marknadsföring
  • Varm- och kallkök
  • Grundläggande arbete i storkök
  • Terminologi och fackbegrepp
  • Matlagning och bakning
  • Livsmedel- och näringskunskap
  • Livsmedelshygien

Hur?

Start: Måndag den 21 augusti, kl.10.00 (v.34)
Sista anmälningsdag: Måndagen den 31 juli
Pris: 30.400 sek (1.900sek p/p och vecka)
Anmälan görs till: utbildning@skyddsvarnet.se

OM DE SOM UTBILDAR

Utbildare för kursen heter Suzanne Andersson.

Vill du veta mer om utbildningen?
Enhetschef; Carina Holm
Telefon: 070-288 81 09
E-post: carina.holm@skyddsvarnet.se

Anmälan till utbildning

Fyll i uppgifterna nedan för att gör en anmälan till denna utbildning.