GOTTHEMS Café & Second hand

Varmt välkommen till Gotthems Café & Second hand i Nynäshamn. Vi är ett arbetsintegrerande socialt företag som drivs av Skyddsvärnet. Här arbetstränar våra deltagare, med målet att utvecklas och få ett arbete.

Gotthems cafe

När du besöker Gotthems Café & Second hand möts du alltid av trevliga människor i en härlig atomsfär.

Mumsa på hemgjorda bakelser, ät fräscha luncher och smaka på ett brett urval av kalla och varma drycker i caféet. I vår second hand hittar du ditt nästa fynd, här finns massor av kläder, möbler och inredning. Gotthems Café & Second hand är med andra ord en plats som är värd att besöka.

Hitta/kontakta oss

GOTTHEMS Café

Vårt mysiga Café har en härlig atomsfär och lockar många lokala besökare varje dag. Caféet drivs av våra deltagare som arbetstränar tillsammans med våra kunniga handledare. I Caféet säljs goda hemlagade luncher och nybakat fika. Caféets öppettider är vardagar 10.00-16.00.

SECOND HAND

Gotthems Second hand är fylld med spännande saker, kläder och inredning. Här hittar våra besökare massor av härliga fynd. Second hand-butiken drivs av våra duktiga deltagare som arbetstränar tillsammans med erfarna handledare. Öppettider för Gotthems Second hand är vardagar mellan 10.00-16.30.

Vill du lämna saker till oss? Kontakta personalen först så möter vi upp dig på lastkajen.

Kontantfri verksamhet

Gotthems Café & Second hand är numera helt kontantfritt. Vi accepterar enbart kortbetalning både i caféet och i butiken.

Cykelservice

Vi erbjuder cykelservice. Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna. Du är välkommen vare sig du vill lämna in cykeln på service, eller bara ställa några frågor.

Vill du arbetsträna på Gotthems Café & Second hand?

Kontakta oss