Arbetssökande

Är du arbetssökande? Arbetsträning är till för dig som har varit utan arbete en längre tid och behöver stöd med att komma tillbaka till arbetslivet. Vi utgår från dina förmågor och behov. Vårt mål är att du ska utvecklas och öka dina möjligheter att få ett arbete.

När du arbetstränar får du utveckla dina kunskaper samt prova på nya arbetsuppgifter. Du får färska referenser och intyg samt chansen att bredda ditt kontaktnät. Vi hjälper dig att skräddarsy dina ansökningshandlingar efter tjänsten och branschen som du är intresserad av. Du kommer även att få regelbunden handledning av branschkunniga arbetsledare och motiverande handledare. Under din arbetsträning arbetar vi aktivt med att ge stöd i din jobbsökarprocess. Arbetsträning sker genom jobb- och utvecklingsgarantin eller via kommunen.

arbetssök

Café & Second hand

I Nynäshamn på Gotthems Café & Second hand kan du arbetsträna inom bland annat butik, kök, bageri och café.

Café

I caféet får du arbeta med servering, kassahantering och service. Här lär du dig allt som behövs för att arbeta i ett café.

Butik

I second hand butiken får du arbeta med bland annat försäljning, kassa- och varuhantering. Andra uppgifter kan vara transport och tvätt.

Kök

Köksarbete innebär bland annat att tillverka smörgåsar, laga luncher och att diska. Mat serveras sedan i caféet till våra kunder.

Bageri

På bageriet får du arbeta med diverse bakning, så som bröd, bullar, tårtor och kaffebröd och annat gott.

INFORMATIONSTRÄFFAR

Är du nyfiken och vill komma till oss? Ring Nilla Helgesson, VD/Direktor på
070-586 13 61 eller mejla nilla.helgesson@skyddsvarnet.se, så bokar vi in en tid.