Arbetssökande

Är du arbetssökande? Arbetsträning är till för dig som har varit utan arbete en längre tid och behöver stöd med att komma tillbaka till arbetslivet. Vi utgår från dina förmågor och behov. Vårt mål är att du ska utvecklas och öka dina möjligheter att få ett arbete.

När du arbetstränar får du utveckla dina kunskaper samt prova på nya arbetsuppgifter. Du får färska referenser och intyg samt chansen att bredda ditt kontaktnät. Vi hjälper dig att skräddarsy dina ansökningshandlingar efter tjänsten och branschen som du är intresserad av. Du kommer även att få regelbunden handledning av branschkunniga arbetsledare och motiverande handledare. Under din arbetsträning arbetar vi aktivt med att ge stöd i din jobbsökarprocess. Arbetsträning sker genom jobb- och utvecklingsgarantin eller via kommunen.

arbetssök

KONFERENs & Catering

Skyddsvärnet bedriver konferens- och cateringverksamhet på Kungsholmen i Stockholm, där du kan arbetsträna.

Konferens, seminarium, försäljning

När du arbetstränar med konferens innebär det förberedning av konferenslokaler, inköp och värdskap. Du kan även få arbetsträna med administration, mötesplanering och bokning. Marknadsföring och försäljning är också en del av arbetsträningen på konferens-
och seminarieverksamheten.

Catering

Catering innebär bland annat att tillverka smörgåsar, laga lättare luncher och frukost. Dessa levereras och serveras till våra kunder. Det ingår även att arbeta med leveranser och hämtning av bröd och kaffebröd.

Kontorsservice & receptionsarbete

Mottagande och närvaroregisteringar för våra utbildningar för våra utbildningar, administreringar kring Skyddsvärnets seminarier, blomstervård, lokalvård och posthantering. Tentamensvakt, rättning av prov, fakturering och kopiering åt våra externa kunder.

Grafisk produktion

Utskick och utformning av broschyrer för externa kunder. Ta fram potentiella kunder till vårt CRM-system. Marknadsföring av Skyddsvärnets verksamheter för att få in uppdrag.

Café & Second hand

I Nynäshamn på Gotthems Café & Second hand kan du arbetsträna inom bland annat butik, kök, bageri och café.

Café

I caféet får du arbeta med servering, kassahantering och service. Här lär du dig allt som behövs för att arbeta i ett café.

Butik

I second hand butiken får du arbeta med bland annat försäljning, kassa- och varuhantering. Andra uppgifter kan vara transport och tvätt.

Kök

Köksarbete innebär bland annat att tillverka smörgåsar, laga luncher och att diska. Mat serveras sedan i caféet till våra kunder.

Bageri

På bageriet får du arbeta med diverse bakning, så som bröd, bullar, tårtor och kaffebröd och annat gott.

INFORMATIONSTRÄFFAR

Är du nyfiken och vill komma till oss? Ring Jimmy Örnquist, områdeschef på 070-877 15 48 eller mejla till jimmy.ornquist@skyddsvarnet.se så bokar vi in en tid.